Unelmista totta

Kyllä sen sanominen ääneen tuntuu vieläkin epätodelliselta. Oma laukkumallisto. Aikamoista.

Ihan yhtä epätodelliselta tuntuu selata kuvia laukkumalliston lanseeraustilaisuudesta. Olinko minä tuolla? Aika meni niin äkkiä! Ehdinkö oikeasti pysähtyä ja nauttia?

Liian harvoin rauhoitun tehtyjen töiden tai saavutettujen unelmien äärelle. Olen rakennettu niin, että siirryn yhden asian onnistuttua seuraavaan. Ehkä se on suomalaisuutta: Ei tästä nyt mitään numeroa tarvitse tehdä, onhan näitä nähty, ettei nyt vaan sattuis mitään…

Ehkä juuri siksi halusin juhlistaa tämän projektin toteutumista ystävien kanssa. Lanseerausjuhla oli konkreettinen muistutus myös itselle siitä, että jotain hienoa on tapahtunut.

Noin vuoden mittaisen suunnittelun, pähkäilyn ja hiomisen lopputuloksena syntyi yhteistyömallisto, PIHKA x Jenni. Mallisto on osoitus siitä, että unelmat voivat käydä toteen kun uskaltaa avata suunsa. Uskaltaa kurkistaa tuntemattomaan ja kysyä apua kun sitä tarvitsee.

Olen aina ajatellut, ettei suutarin tarvitse pysyä lestissään. Raja-aitoja voi kaataa omien unelmien edestä. Olen kiitollinen ja otettu siitä innosta, jolla Pihka Collection lähti toteuttamaan unelmaa kanssani.

Yhteistyön tuloksena syntyi Roihu ja Hupi. Suurempi Roihu kuvastaa intohimoa, paloa ja päättäväisyyttä omien unelmien toteuttamiseen oli sitten kyseessä työ tai harrastus. Hupi puolestaan kuvastaa elämän tasapainoa: toisinaan on hyvä irrottaa katse tavoitteellisuudesta ja vaihtaa vapaalle!

Kiitos Sofia ja Roosa! Kiitos Teresa Välimäki, joka suunnitteli lanseeraustilaisuuteen suomalaisuutta ja kestävää kehitystä tukevan menun. Kiitos Pernod Ricard upeista viineistä, joita saimme nauttia juhlan kunniaksi.

Tässä hieman tietoa viineistä, joita juhlissa maistelimme. Pistä vinkit talteen näin juhlakauden kynnyksellä! Kaikki Castillo de Molinan viinit sopivat myös vegaaneille.

Castillo de Molina Reserva Cabernet Sauvignon

Castillo de Molina Reserva Cabernet Sauvignon on monikäyttöinen punaviini tummien liharuokien seuraan. Se sopii hyvin myös voimakkaiden, kypsien juustojen kanssa nautittuna.

Castillo de Molina Reserva Pinot Noir

Castillo de Molina Reserva Pinot Noir -punaviinissä on marjaisuutta, pehmeyttä ja kypsää tanniinisuutta, jotka tekevät siitä harmonisen, täyteläisen kokonaisuuden. Ihastuttava tuttavuus nautittavaksi poronlihan, riistalintujen ja tummalla kastikkeella varustettujen lihapatojen kera. Kokeile myös savulohelle. Castillo de Molina Reserva Pinot Noir on myös erinomainen yleisviini kevyempien liha- ja kasvisruokien seuraksi.

Castillo de Molina Reserva Chardonnay

Castillo de Molina Reserva Chardonnay -viinistä löytyy kypsää hedelmäisyyttä, mutta myös tammen tuomaa paahteisuutta. Tämän vuoksi viini sopii erityisen hyvin kumppaniksi punalihaisille kalaruoille, vaalealle lihalle, vuohenjuustolle ja kermaisille pastaruuille.

Castillo de Molina Reserva Sauvignon Blanc

Castillo de Molina Reserva Sauvignon Blanc on maultaan kuiva, virkeän hapokas ja ihastuttavan hedelmäinen. Viinin käyttömahdollisuudet ruokapöydässä ovat lähes rajattomat. Erityisen hyvin rehevät Sauvignon Blanc -viinit toimivat vuohenjuustosalaatin, limettimarinoidun lohen tai kotimaisten jokirapujen rinnalla. Kokeile myös aromaattisia kalaruokia, kuten savustettua kalaa.

Castillo de Molina Reserva Rosé

Castillo de Molina Reserva Rosé on “Provencen tyylinen” roseeviini ja sopii nautittavaksi vaaleiden liharuokien tai rasvaisten kalojen kanssa. Valmista kala joko grillattuna tai paistettuna.

Roseeviini on myös trendikäs juhlaviini ja sopii hyvin esimerkiksi juhlien noutopöydän viiniksi.

Castillo de Molina Brut Cuvée

Castillo de Molina Brut Cuvée sopii aperitiiviksi tai juhlamaljaksi, mutta on myös erinomainen ruokaviini. Viini sopii esimerkiksi alkupalojen kanssa nautittuna, mutta toimii myös viininä läpi aterian. Valmista Castillo de Molina Brut Cuvéen seuraan joko täyteläinen salaatti tai runsas kala- tai äyriäisruoka hapokkaan kastikkeiden kera.

KIITOS!

Tutustu Roihuun ja Hupiin tarkemmin täältä!

Kuvat: Vilma Norokorpi

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven − 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.