Tänään se alkaa – ja näin minut rakennettiin!

Meikkituoli tulee esiintyvälle naiselle yhtä tutuksi kuin syöttötuoli vauvalle. Siinä istutaan kunnes piltti on ahmittu. Tässä tapauksessa kunnes irtoripset on liimattu ja huulet sivelty kauniin punaiseksi. Olen usein miettinyt, kuinka paljon meikkituolissa istuminen pidentää työpäivääni? Ainakin se on merkittävästi pidempi kuin miesesiintyjillä. He ovat valmiita pienen puuterisipaisun jälkeen.

Meikkituoli tuli tutuksi näissäkin kuvauksissa…

Hame ja takki: Tommy Hillfiger

Ohjelma on siis Tilinteko, joka tulee heti Bachelor Suomi -jakson jälkeen. Tilinteossa ohjelmasta tippuneet naiset saavat puhua suunsa puhtaaksi. Kuvausaamuina minä pesin suuni puhtaaksi ennen kukonlaulua. Sen jälkeen aloitimme rakennusurakan, jonka tarkoituksena oli kasata ihmisrauniosta kameraa pelkäämätön juontaja

“TEE MUSTA IHMINEN”, totesin joka aamu maskeeraaja Laura Rantaniemelle.

Hän on muuten nero työssään. Meikkaajan ja meikattavan välinen suhde syvenee mitä aikaisemmin kuvauspäivät alkavat. Unen jälkeen ihminen on hauraimmillaan, riisuttu. Olen usein itkenyt samalla kun Laura on haronut hiuksiani. Hän on kuunnellut murheeni ja vakuuttanut, että kaikki järjestyy. Hänelle pitäisi maksaa lisää liksaa terapeutin työstä! Tai ehkä se on ystävyyttä. Ainakin haluan niin uskoa.

Myös esiintyjän ja stailistin suhde on ihmeellinen. Pitkien kuvausten aikana stailisti näkee esiintyjän alasti useammin kuin hänen puolisonsa. Stailisti korjaa pikkuhousujen asennon ja teippaa rinnat kiinni mekkoon. Ping Annette Tamminen!

Olisi toki paljon helpompi pestä naama nukkumisen jälkeen ja lähteä suoraan kuvauksiin. Niinhän miehet tekevät. Miksi meidän naisten täytyy rakentaa itseämme tunteja? Miksi me emme voi olla telkkarissa ilman meikkiä?

Todennäköisesti voimme! Haluammeko? Se on toinen kysymys.

Minussa on osa, joka tykkää rakennusurakasta. Meikki ja stailistin valitsemat vaatteet ovat osa rooliasuun astumista. Urakan jälkeen seison hieman suorempana, hieman itsevarmempana. Olen minä, mutta erilainen kuin kotona. Poikani puki sen sanoiksi hienosti kun katsoimme The Voice of Finlandia televisiosta. Hän tuijotti kuvaani ensin kauempaa, sitten lähempää, sitten taas kauempaa. Sen jälkeen hän kääntyi puoleeni ja totesi:

“Mama, tuolla telkkarissa on Jenni!”

Juuri näin haluankin sen olevan.  Olen sama ihminen, mutta hieman eri roolissa.

Tässä puhelimella räpsittyjä kuvia kuvauksista! Suurin osa kuvista on käsikirjoittajan ottamia! Kiitos Sirpa! Bachelor Suomi tulee Liv-kanavalta tiistaisin kello 21:00 ja juontamani Tilinteko heti siihen perään kello 22:00. Kaikkien kuvien muah by Laura Rantaniemi ja tyyli Annette Tamminen. Love u!

Paita: Gina Tricot, housut: Tommy Hilfiger, kengät: Steve Madden

Paita: Gina Tricot, housut: Odd Molly, kengät: Guess

Vaatteet: KappAhl, kengät: Alexander McQueen

Paita: KappAhl, housut MRZ , kengät Guess

You may also like

4 comments

  1. Hei! Ihastuin tuohon yhdessä kuvassa olevaan Gina Tricotin sitruuna(?)paitaan. Osaatko sanoa mikä kyseisen paidan malli on? en ainakaan nopealla selauksella sitä enää heidän sivuiltaan löytänyt. Ja ihana tyyppi olet tv:n ja radion perusteella, et lainkaan karsea.

    1. Moikka! Valitettavasti en muista mallia! Paita oli stylistin valitsema, joten se on myös jo palautettu… Toivottavasti löydät sen Gina Tricotin nettisivuilta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.