Rakasta rutiineja!

Kaupallinen yhteistyö: Oslo Skin Lab

Rutiinit on ymmärretty väärin. Ne on jo lähtökohtaisesti brändätty huonosti. Rutiinit yhdistetään tylsyyteen ja harmauteen. Todellisuudessa ne kuitenkin mahdollistavat kaiken kivan. Ilman rutiineja olisimme purjelaivoja ilman purjeita. Moottoriveneitä ilman moottoreita. Lintuja ilman siipiä.

Shakiroita ilman lanteita. 

Rutinoitunutta ihmistä pidetään jämähtäneenä. Todellisuudessa hän voi olla juuri se ihminen, joka saa spontaaneistakin hetkistä eniten irti: hän on rutiinien ansiosta vastaanottavainen, skarppi ja hyvinvoiva.

Jokainen tietää miltä tuntuu herätä maanantaina kun on elänyt viikonlopun ilman rutiineja. Se aamu tuntuu turvonneelta, hikiseltä ja sumuiselta.

Silloin kaipaa rutiineja. Rutiinit ovat kuin turvallinen kumppani, jota pieni sekoilusta aiheutunut morkkis saa kaipaamaan. 

Elämässäni on asioita, jotka toistuvat viikottain tai päivittäin. Ilman niitä tuntuu kuin jotain puuttuisi. Siksi priorisoin rutiineja monen muun asian edelle. 

Aamutyöläisenä aikainen nukkumaanmeno on yksi tärkeimmistä rutiineistani. Iltatoimet alkavat jo kello kahdeksalta, peiton alle kömmin yhdeksän pintaan. Ilman kunnon yöunia seuraavan päivän lähetys on ontto ja tahmea. 

En ihan helpolla jätä väliin lauantain saunavuoroa tai jokapäiväistä iltakävelyä meren rannalla. Molemmat ovat elämän edullisia terapeutteja. 

Ihonhoidossa olen todellinen rutiinien orja. En jätä väliin aamun tärkeitä seerumeita ja voiteita tai illan ihonpuhdistusta. Kosteuttavia naamioita käytän pari kertaa viikossa ja kasvohoidossa käyn kun kalenteri antaa myöten. Suojaan kasvoni aurinkovoiteella myös talvella, koska tiedän, että tästä rutiinista lipsuminen nostaa maksaläiskät poskilleni. 

Kollageenijauhe on kuulunut elämääni jo puolisentoista vuotta! Aloitin yhteistyön Oslo Skin Labin kanssa kahdeksan viikon testijaksolla, jonka jälkeen kollageeni on jäänyt osaksi aamurutiinejani. Kaadan annospussin aamuisin veteen, mutta sen voi sekoittaa mihin tahansa kahvista smoothieen ja puurosta jogurttiin. Tuotteen yksi ehdottomista plussista on se, että jauhe ei maistu miltään. Koen, että ihon kollageenia buustaavan jauheen nauttiminen on äärimmäisen helppo tapa pitää huolta ihon hyvinvoinnista. Kollageeni on kuin liima, joka pitää ihon hyvässä kunnossa.

Rutiinit eivät tee meistä tylsiä. Jos joku päivä tekee mieli juoda viiniä, vetää pitsaa ja tanssia neljään asti aamulla niin YOU GO GIRL! Elämä on elämistä varten. 

Irrottelusta on ihana nauttia kun on ensin hankkinut itselleen hyvän olon -rutiineilla.

Koodilla JENNI65 saat ensimmäisen kuukauden kollageenit -65% alennuksella ja sen jälkeen tilaus jatkuu -30% alennuksella! Klikkaa tästä kollageenitilaukseen.

Kuvat: Vilma Norokorpi

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 − five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.