Onko iällä väliä parisuhteessa?

Ikä on vain numero! Kun on kyse rakkaudesta, iällä ei ole väliä! Näin vastasivat kuulijani kun kysyin, onko iällä väliä parisuhteessa?

Mutta onhan sillä väliä!

Tosin ei välttämättä pariskunnalle itselleen. Ulkopuolisille sillä tuntuu olevan enemmän merkitystä kuin naapurin uudella Mersulla. Etenkin vanhemman naisen ja nuoremman miehen parisuhteelle hymähdellään kuin huonolle komedialle. Epäilemmekö tällaisen suhteen kestävyyttä, koska ajattelemme miehen etsivän evoluution ohjailemana vain lisääntymiskykyisiä kumppaneita? Ajatus on absurdi, koska lisääntyminen ei suinkaan ole aina iästä kiinni.  

Silti mielikuvat ovat tiukemmassa kuin palanut rasva liedellä. Hiljaa ajattelemme  näin: 

Kun vanhempi mies seurustelee nuoremman naisen kanssa, molemmat ovat onnekkaita! Miehellä on nuori ja lisääntymiskykyinen nainen, naisella puolestaan juoksunsa juossut, tasapainoinen mies.

Kun taas vanhempi nainen seurustelee nuoremman miehen kanssa, molemmat ovat hävinneet! Naisella on hormonien vallassa poukkoileva poikanen. Miehellä taas lisääntymiskyvytön kumppani, joka kipuilee vanhenemisensa kanssa.

Kun Demi Moore alkoi seurustella Ashton Kucherin kanssa, mediaa kiinnosti ainoastaan heidän 16 vuoden ikäeronsa. Miksei kukaan epäile presidentti Donald Trumpin (71) ja hänen vaimonsa Melanian (47) suhteen kestävyyttä? Siksi, koska sellaiseen on totuttu.

Kukaan ei ollut yllättynyt kun Ashton ja Demi erosivat. Emme myöskään nähneet otsikkoa ”Ashton Kutcherin ja uuden tyttöystävän välillä ei ikäeroa!”. Sellainen otsikko olisi omituinen.

Demistä sen sijaan kirjoitettiin. Häntä säälittiin. Kuinka yli viisikymppinen nainen voi enää löytää rakkautta? Pitihän se arvata, että Ashton tulee järkiinsä ja perustaa perheen. Demi ei sitä hänelle olisi voinut antaa.

Eipä hätää! Tuoreimpien uutisten mukaan Demi Moore on löytänyt rinnalleen tytärtään neljä vuotta nuoremman miehen. Uusi mies on 25 -vuotias.

Jos sinulla ei siis vielä ole miestä, ei hätää! Miehesi ei välttämättä ole vielä edes syntynyt!

 

Abbona Barolo Pressenda 2011

Piemonte, Italia

Mikäpä muukaan sopisi tähän aiheeseen kuin viini, joka on hyvin kehittynyt!

“Monivivahteinen, kuivattuja hedelmiä, nahkaista rustiikkisuutta, paahteisuutta, ja mausteinen viini on miellyttävästi kehittynyt. Kehittyneen monivivahteinen tuoksu viestii kuivatuista hedelmistä, nahkaisesta rustiikkisuudesta ja paahteisista vivahteista.”

 

You may also like

1 comment

  1. Ihan totta ja hyviä pointteja. Mutta kyllä se vanhemman miehen ja nuoremman naisenkin suhteet puhututtaa. Nimimerkillä: Olin yhden suhteen reilusti nuorempi nainen. Sain kuulla asiasta paljon suoraa arvostelua. Minua pidettiin suorastaan hulluna silloin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.