NOLOO!

Minulla on harvoin kiire, mutta sinä aamuna oli. Kotiavaimet olivat hukassa ja kaikki lempivaatteeni likavaatekorissa.

Niitä aamuja.

Vilkaisin lämpömittaria, joka oli vajonnut yhtä alas kuin minä elämässäni. Tarvitsin siis kaulahuivin. Pitkällisen etsimisen ja alati kasvavan kiireen keskellä tajusin huivini lojuvan kuivausrummussa. Repäisin sen Salama McQueenina kaulaani ja katosin pakkaseen.

Laahustin katse maassa kohti radiostudiota ja ihmettelin ihmisten katseita. Varsinkin miesten. Suomessa nainen ei ole tottunut saamaan ”silmää”, mutta sitä minä vaan sain keskellä hämärää ja pakkaselta tuoksuvaa Helsinkiä.

Erottajan risteyksessä joku hymyili minulle. Se oli liikaa. KUKAAN ei hymyile Suomessa ennen lounasaikaa! Jokin oli pielessä, mutta mikä? 

Työpaikalle päästyäni kiiruhdin tapani mukaan wc-tiloihin pyyhkimään silmälaseja. Jokainen rillipää tietää mitä silmälaseille tapahtuu pakkasessa. Pyyhin pahimmat huurut laseistani ja katsoin kohmeisia kasvojani peilistä. Nyt minä sen näin.

Näin pikkuhousut, jotka roikkuivat kaulahuivistani.

Siinä minä sitä näkyä tuijotin. Hievahtamatta. Sitä olivat myös muut tuijotelleet keskellä pääkaupungin keskustaa. Pikkarit roikkuivat oikean olkapääni kohdalla surullisen näköisinä. Pakkasesta pelästyneenä.

Valitettavasti mikään asia ei tässä tapauksessa ollut puolellani. Kuivausrummusta oli nimittäin tarttunut kaulahuiviin juuri ne pöksyt, joita ei muille näytellä.

Silti eräs tutun tuttu koki vieläkin ”pahempaa”. Hän nimittäin halusi tilata itselleen dildon. Tiedätkö, sellaisen pärisevän ja surisen välineen. Ongelmaksi muodostui hänen kerrostalossaan asuvat mummot. Nainen nimittäin asui Italiassa, joka on tunnettu juoruilevista mummoista. Ne kerääntyvät kerrostalon eteen tarkkailemaan muiden elämää.

Ne tietävät kaiken. Kaikesta.

Tuttavani etsi netistä firmaa, joka pystyisi toimittamaan dildon hänen kotiovelleen paketissa, joka ei herättäisi suurta huomiota. Esimerkiksi sellaisessa paketissa, jonka kyljessä ei lue ”dildo” tai ”sex”.

Firma löytyi ja paketti toimitettiin sovittuna aikana sovitussa paketissa. Nainen oli erittäin tyytyväinen. Väline oli nimittäin paketoitu niin, ettei kukaan osannut epäillä pahinta. Hän sulki oven ja katsahti ulos. Siellä mummot istuivat ja nauroivat äänekkäästi. Nainen oli tyytyväinen siihen saakka kunnes tajusi miksi mummot nauravat.

Tavara nimittäin toimitettiin hänelle autolla, jonka katolla lepäsi 1,5 metrinen dildo.

You may also like

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.