Näin elämäsi muuttuu kun hankit kissan – joten mieti vielä!

Ensin rakastut silmittömästi! Olet valmis tekemään mitä tahansa toisen puolesta. Näet vain sen. Sitten, pikku hiljaa, rakkautesi kohteen todelliset luonteenpiirteet paljastuvat. Tajuat sen olevan talon kuningas, joka käyttää valta-asemansa pönkittämiseen tyrannin otteita. Pian tanssit sen pillin mukaan –eikä tyyppi edes kiitä sinua siitä! Sellaista on elämä kissan kanssa.

Näin elämäsi muuttuu kun hankit kissan –joten mieti vielä…

1. Joudut luopumaan joulukuusesta – tai ainakin nostamaan sen pystyyn päivittäin.

2. Jos kuitenkin uhmaat lemmikkiäsi ja hankit kuusen, osta VAIN pehmeitä palloja.  Muuten heräät miljoona kertaa yössä siihen kun yöeläimesi pyörittelee kuusesta tiputtelemiaan kovia palloja parketilla.

3. Jos nouset keräämään pallot keskellä yötä, varaudu seuraavaan: Kissa on vierittänyt pallot sohvan alle piiloon. Se seuraa innostuneena kun sinä sohit epämääräisesti mailalla sohvan alle ja kiroat mirrin alimpaan tuonelaan. Kissan mielestä yö on parasta aikaa leikkiä!

4. Kylpyhuoneen lattialämmitys ei ole enää sinun viluisia varpaitasi varten.  Pienikin kissa osaa valloittaa lämpimän lattian niin leveästi, että joudut pesemään hampaasi pöntön päällä istuen.

5. Jos meetvurstileipä jää pöydälle viideksi sekunniksi, kissa on jo nuollut sitä.

6. Jos vesilasi jää pöydälle vartioimatta, juokse!  Kissasi on jo matkalla tiputtamaan sen lattialle.

7. Jos tajuat unohtaneesi mustan mekkosi lattialle, kissa on jo asettautunut sen päälle nukkumaan (teippiharja tulee olemaan sinun uusi BFF).

8. Kissa syö yrttipuutarhani kun sinä vetelet sikeitä – eikä ikinä tunnusta tekoaan!

9. Yhdestä kärpäsestä olohuoneessa voi tulla koko perheen viihdettä!

10. Kissa tiputtaa hyllylle säilömäsi kalliin Barolon juuri silloin kun sinä et millään ehtisi siivota lattiasta kattoon punaviinillä kuorrutettua keittiötä.

Samalla kun keräät pullon sirpaleita kumisaappaissa, kissa nököttää hyvän matkan etäisyydellä seuraamassa kiinnostuneena touhujasi. Sen mielestä on äärimmäisen hauskaa katsoa kyykkimistäsi kynähameessa.

Ja kaiken tämän se saa anteeksi olemalla maailman kaunein eläin sulavine liikkeineen ja söpöine tassuineen…

 

You may also like

5 comments

  1. Kuulostaa niin tutulta. Me jouduimme puoli vuotta sitten luopumaan kissoistamme, koska he olivat tottuneet olemaan ainoita lapsia, eivätkä sopeutuneet elämään karvattomien sisarusten kanssa. Mutta he saivat mummolasta hyvän kodin ja lihovat, sekä nauttivat jälleen talon herruudesta. Tämä on meidän ensimmäinen joulumme ilman kissoja.

  2. Mandariinin kuoria kuusen ympärille niin kissa ainakin meillä jättänyt kuusen rauhaan. Aikaisemmin kiipesi aina kuusen sisälle ja pallot ympäri taloa.

  3. Kaikki kissat ovat erilaisia niinkuin ihmisetkin. Meillä oli kaksi kissaa toinen josta jouduimme luopumaan lapsen takia oli pahankurinen. Raapi sohvat, joulukuusta ei voinut ottaa, söi kukkaset, jne. Mutta tämä toinen joka meille jäi on todella kiltti. Otimme joulukuusen ja on saanut olla rauhassa niinkuin koristeetkin ainoistaan 1v ja 4kk ikäinen taapero on ottanut pallot pois. Nyt voi tuoda kukkia ne saa olla rauhassa. Kiipeilypuulle on käyttöä koska teroittaa kynsiään siihen.

  4. Voi että kissat on <3 <3 <3
    Mun kissa oli juuri tuollainen ensimmäiset 5 vuotta kunnes rauhoittui. Oli hyvin erikoista, kun yhtäkkiä sain jättää lasin pöydälle ja laittaa tavaroita esille ilman, että hän kävi niitä tiputtamassa lattialle. On hän silti edelleen talon kuningatar ja hyvä niin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − thirteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.