Miten päädyin yläosattomissa norjalaiseen suihkuun?

Tilanne on nyt tämä:

Istun minulle täysin tuntemattoman ihmisen sohvalla. Kuvaaja pitelee kameraa noin puolen metrin päässä kasvoistani. Ohjaaja makaa viereisellä sohvalla kuvaajaa ohjeistaen. Viereisessä huoneessa tilannetta seurataan suuresta monitorista. Yritän näyttää luonnolliselta tätä tekstiä kirjoittaessani. Se ei ole helppoa kun kameran linssi tuijottaa ahnaasti kasvojani.

Kohta riisun vaatteeni ja menen suihkuun. Enkä suinkaan yksin.

Tämä talo sijaitsee lähellä Oslon keskustaa. Siinä on korkeat huoneet ja harkitun rento sisustus. Ikkunoista avautuu hengityksen pysäyttävä näkymä merelle. Keittiön seinä on vuorattu trendikkäillä keittokirjoilla. Ammeen yläpuolella roikkuu överi kristallikruunu.

Mutta miksi minä olen täällä?

Siksi, että kuvaamme televisiomainosta. Muistatko kun kerroin testaavani kahdeksan viikon ajan Oslo Skin Labin kollageenijauhetta? Testijakson jälkeen solmimme pidemmän yhteistyön, joka pitää sisällään muun muassa tv-mainoksen.

Rehellisesti sanottuna tämä on todella jännittävää. Niin jännittävää, että nukuin viime yönä vain kaksi tuntia. Ensin uni meinasi tulla, mutta sitten se jäi Oslon kaduilla rämisevän raitiovaunun alle. Sen jälkeen uni häiriintyi kun ravintolan pilkusta suivaantuneet juhlijat päättivät siirtyä kadulle soidinmenoineen. Onneksi innostus ja jännitys eivät anna tilaa väsymykselle.

Tähän väliin on todettava, että kuvaaja on edelleen kiinni kasvoissani. Ohjaaja puolestaan näyttää tyytyväiseltä.

”Ok! We are DONE!”, ohjaaja huudahtaa. 

Lounaan jälkeen kuvaamme vielä kaksi kohtausta. Toinen ulkona, toinen suihkussa. Suihkukohtauksen tarkoituksena on osoittaa, että kollageeni vaikuttaa muuallakin kuin kasvoissa. Pakko myöntää, että siitä saisi monta klikkaamisen arvoista otsikkoa:

“Juontaja riisuutui kameran edessä -katso kuvat!”

“Radiojuontaja rinnat paljaana tv-mainoksessa”

Ja niin edelleen… Vaikka mitään ei tietenkään paljasteta missään vaiheessa.

Päivän jälkeen kiiruhdan lentokentälle ja tilaan itselleni lasillisen punaviiniä. Se maksaa enemmän kuin äsken syömäni pitsa. Viiniä siemaillessa en voi kuin hymyillä. Vuosi ei ole edes vaihtunut, mutta tunnen sen tuomat muutokset jo nyt. Olen kiitollinen. En malta odottaa!

Vuosi 2019, bring it on!

Kaupallinen yhteistyö: Oslo Skin Lab

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.