Minä lupaan…

Kaupallinen yhteistyö: KICKS  

(Arvonta tekstin lopussa)

Olemme jälleen samojen kysymysten äärellä. Vuosi vaihtuu, mutta haluammeko me muuttua? Onko muuttumiselle edes tarvetta? Lupaukset ovat usein katteettomia, mutta uuden vuoden lupaukset ovat erilaisia. Niitä lupauksia ei tehdä puolisolle tai työnantajalle. Ne tehdään omasta tahdosta. Itselle. Siksi ne ovat merkityksellisimpiä. Jos tuotat pettymyksen itsellesi, tuotat pettymyksen tärkeimmälle.

En ole koskaan tehnyt uuden vuoden lupauksia. Elämme siis poikkeuksellisia aikoja. Koen voimakkaasti, että minun on kumitettava muutama pinttynyt uskomus elämästäni. Ilman kumittamista ne seuraavat minua hamaan tulevaisuuteen.

Minä lupaan…

Smashbox, Be Legendary Liquid Metal, MAUVE SQUAD

Poskipuna: Anastasia Beverly hills, Luomiväri: BOXOM (kokoa haluamasi väripaletti!), KICKS Beauty Perfect Finish Face Mist (suihkauta meikin päälle – ja kyllä pysyy!), Meikkivoide: Smashbox Studio Skin 15 hour wear hydrating foundation.
 1. osoittaa fyysisesti ja sanallisesti lähimmäisilleni kaiken sen rakkauden, jota sisälläni kannan.
 2. laskea kymmeneen vaikka kuinka haluaisin räjähtää.
 3. elää tässä ja nyt, olla enemmän läsnä sekä itselleni että muille.
 4. tehdä urheilusta osan arkea (palkkasin tätä varten personal trainerin, josta enemmän tuonnempana).
 5. suhtautua elämään entistä kepeämmin. En siis murehdi asioista, joihin en itse voi vaikuttaa.

Toivon teille iloista vuodenvaihdetta, mutta ennen kaikkea armollista tulevaa vuotta. Muista, että sinä olet ohjaksissa oman elämäsi suhteen. Se on sinun yksinoikeuteni, sinun ainokaisesi. Vaali sitä!

(muista arvonta postauksen lopussa)

Smash boxin mattapuna, sävy Miss conduct
Smash box photo finish primer oil. Käytä tätä kasvoille ennen meikkiä. Voi käyttää myös hiusten latvoihin ja kuiviin kynsinauhoihin!
BUXOM täydellinen aurinkopuuteri!

Millaisia lupauksia sinä teet vuodelle 2018? Kerro lupauksesi alla olevaan vastauskenttään. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kolme 100 euron KICKS -lahjakorttia! 

Muista myös ale-koodi, jolla pääset tekemään ostoksesi vaikka heti. Koodilla KICKSEXT30 saat 20% alennusta KICKS-verkkokaupasta,  koko KICKS -beauty valikoimasta! Liity verkkokauppaan jäseneksi niin ale-koodi on käytettävissäsi! Kuvissa minun suosikkini uuden vuoden meikkileikkeihin…

Nauti <3

You may also like

102 comments

 1. Ensi vuodelle teen lupauksia tällasia: lupaan huolehtia enemmän itsestä ja panostaa enemmän itseeni. Aina laitan lapset ja muut etusijalle ja omat tarpeet tulee viimeisenä ja jää usein retuperälle. Lupaan myös, että kun sairauteni on tunnistettu, niin teen kaikki kuntoutumiseen liittyvät asiat sen eteen, jotta pääsen taas työelämään.

 2. Minä lupaan tänä vuonna nauttia vähän enemmän omasta ajasta. Kahden pienen lapsen äitinä sitä on unohtanut kuinka elää hetkessä omana itsenä ja naisena. Ehkä varaan itselleni hemmotteluhoidon tai teen tyttöjen viikonloppureissun jonnekin. Lupaukseni toinen osa on, että löytäessäni taas itseni, vien mieheni treffeille ekaa kertaa vuosiin!

 3. Lupaan elää terveellisemmin, jätän makean syömisen ja samalla näen vaikuttaako se väsymyksen vähenemiseen.
  Etsin aktiivisesti työtä, jossa vahvuuteni tulisi paremmin esille.
  Aion liikkua enemmän, jokainen päivä, koska haluan voida paremmin.

 4. Lupaan laittaa itseni ja lapseni töiden edelle. Tätä en ole noudattanut moneen vuoteen ja parisuhde meni, joten keskityn nyt siihen mitä jäi.

 5. Lupaan sairastamisesta huolimatta aloittaa kuntoilun uudestaan ja elää hetkessä! Elämä on tässä ja nyt!

 6. Lupaan itselleni laittaa elämäntapani kuntoon, ei mitään järisyttävän mullistavaa muutosta, mutta sanotaanko semmoiseksi perusterveelliseksi, liikunta osaksi arkea, samoin monipuolinen ja terveellinen ruokavalio. Lisäksi lupaan, että osoitan enemmän kiitollisuutta ja rakkautta miestäni kohtaan, hän meidän arkea paljon pyörittää töideni aikana ja aivan liian vähän tulee häntä huomioitua

 7. Lupaan enemmän aikaa itselleni! Omaa aikaa, aikaa hyvinvoinnille, aikaa lukea kirja tai kaksi. Aikaa sellaisille asioille, joista MINÄ pidän.

 8. 1. En stressaa turhista asioista
  2. Huolehtia parisuhteesta rankkoinakin aikoina
  3. Olla rennompi itseäni kohtaan

 9. Lupaan olla murehtimatta asioita joihin en voi vaikuttaa. Lupaan myös olla läsnä, sekä itselleni, että muille.

 10. Olen vkolla 20 raskaana ja lupaan syödä terveellisemmin loppuraskauden 🙂 <3 ja synnytyksen jälkeen lupaan palata entisiin mittoihini. Ps. Minusta sanottiin kerran jotta muistutan ulkonäöltäni sinua 😀 rupesin sitten seurailemaan huvikseni sinua instagramissa.

 11. Lupaan vuodelle 2018

  Olla entistä armollisempi itselleni.
  Rakastaa enemmän itseäni.
  Ja ennenkaikkea
  Olla positiivisempi! Positiivinen minä, hyvinvoiva minä. <3

 12. Lupaan olla enemmän läsnä tässä hetkessä, ja lopettaa turhan murehtimisen tulevasta. Lisäksi lupaan ottaa enemmän aikaa itselleni perhearjen keskellä <3

 13. Vuosi 2018 on mun vuosi! Lupaan yrittää laittaa itseni etusijalle, kun tähän asti siinä on olleet kaikki muut. Näin minä voin paremmin ja myös lähimmäiseni voi paremmin.

 14. Lupaan käyttää vähemmän somea ja vain silloin kun poikani on nukkumassa tai muualla, lupaan liikkua enemmän ja syödä vähemmän herkkuja ja lupaan ottaa enemmän perhettä, kissaani ja ystäviäni huomioon, lupaan yrittää olla stressaamatta liikaa ja hymyillä enemmän ;-).

 15. Lupaan olla armollisempi itselleni ja muille, viettää aikaa rakkaiden kanssa. Puhdistaa ruokavaliota turhasta moskasta ja kun on hetkiä jolloin nautitaan hyvästä ruoasta ja juomasta aion nauttia näistä hetkistä iloisin mielin. Tässä olisi balanssissa niin henkinen ja fyysinen hyvinvointi lupauksineen vuodelle 2018. Ihanaa tulevaa vuotta 2018 Jenni!

 16. Lupaan huolehtia vähemmän, tehdä järkevämpiä, pitkäjänteisiä valintoja työelämässä sekä pitää paremmin yhteyttä ystäviin, vaikka olisi kuinka kiireistä.

 17. Lisää liikuntaa,vähempi herkkuja.Aikaa itselle ja läheisille.siivoan elämääni ja tavaroita-less is More.

 18. Lupaan jatkaa terveellistä elämää ja näin parantaa omaa oloa, tehdä itselle hyvää. Lupaan lisätä liikuntaa sen mukaan mitä ehdin. Lupaan näyttää rakkaimmille miten tärkeitä ovat. Lupaan myös laskea kymmeneen ja hengittää syvään kun tekisi mieli räjähtää. Ja lupaan opetella olla stressaamatta asioista joihin en voi vaikuttaa. Jenni sinun lista oli hyvin samanlainen mitä olin mielessäni pyöritellyt. Ensi vuosi on täynnä mahdollisuuksia!

 19. Minä lupaan huolehtia itsestäni enemmän, liikkua, syödä hyvin, olla stressaamatta liikaa, elää hetkessä, antaa aikaa rakkaille, olla läsnä &nauttia elämästä ❤

 20. Lupaan olla enemmän läsnä ja vähemmän puhelimella. Lupaan myös tutustua itseeni paremmin sekä olla jatkossakin rehellinen läheisilleni. Ja opetella meikkaamaan monipuolisemmin. ☺️

 21. Apua!
  Lupaan olla oma itseni. Lupaan kuunnella itseäni sekä muita. Lupaan liikkua luonnossa sekä kaupungilla. Lupaan katsoa kauas ja syvälle. Lupaan nähdä paremmin.

 22. Panostaa ens vuonna itseeni ja läheisiini 110%! Rakkaan ystävän häät lähestyvät ja haluan antaa hänelle huomiota niin paljon kuin hän sitä tarvitsee, sillä hän on unelmien häänsä ansainnut❤️ ja rakastavaan puolisooni haluan myös panostaa, sillä hän panostaa minuun enemmän kuin kaikkensa aina! Nimenomaan olla läsnä, on oikea lause ensi vuodelle. ❣️

 23. Lupaan jatkaa mahdollisimman kiireetöntä eloa ja oloa, vaikka palaan ensi ti töihin vuorotteluvapaalta. En murehdi asioita, joihin en voi vaikuttaa

 24. Lupaan…olla itselleni armollisempi ❤️ ja kun voin itse hyvin, voin jakaa sitä muillekin pienillä asioilla.

 25. Lupaan:
  -opetella katsomaan kaikkea positiivisuuden kautta, jotta pääsisin sitkeässä olevasta kyynisyydestäni
  -uskoa itseeni ja osaamiseeni enemmän
  -lisätä liikuntaa niin omaan kuin koko perheenikin elämään

 26. Lupaan kuluttaa vähemmän aikaani sosiaalisen median parissa. Sosiaalinen media on hauskaa ajanvietettä mutta haluaisin tutkia omalta kohdaltani kuinka paljon energiaa, aivokapasiteettia ja luovuutta se syö. Tämä on varmaankin “väärä” kommenntti blogitekstiin. Mutta tätä minä olen ajatellut testailla.

 27. Lupaan tavata enemmän ystäviä ja erityisesti niitä joiden kanssa aina puhutaan “joo tarvis joskus nähdä” ja sitten taas huomaa että aikaa edellisestä tapaamisesta on kulunut kuukausia.
  Röökistä vois myös koittaa luopua vihdoin 😉

 28. Lupaan itselleni, että hoidan jatkossa jämptimmin asiat, en jätä roikkumaan.
  Terveellinen syöminen ja liikunta myös osaksi arkea!

 29. Lupaan antaa aikaa enemän itselleni, se kun unohtunut välillä niin täysin. Lupaan antaa aikaa myös ystäville <3 stressaan vähemmän.

 30. Lupaan käyttää puhelinta/somea vähemmän ja sen sijaan keskityn enemmän minulle tärkeisiin ihmisiin ja asioihin. Lupaan myös lukea enemmän.

 31. Lupaukseni on olla mahdollisimman hyvä äiti tammikuussa syntyvälle tyttärelleni. Lupaan rakastaa häntä ja tehdä kaikkeni, että hänen on hyvä olla. Se tarkoittaa myös sitä, että aion huolehtia omasta jaksamisestani paremmin kuin aikaisemmin. Aion harrastaa liikuntaa, syödä terveellisesti sekä opetella nauttimaan jokaisesta hetkestä.

 32. Lupaan hemmotella itseäni enemmän ja olla enemmän läsnä perheelleni ilman puhelinta. Sen lisäksi lupaan saman kuin viime vuonnakin, eli juosta ainakin 1000km yhteensä

 33. Lupaan olla enemmän oma itseni ja mennä tilanteissa fiiliksen mukaan, poistua tilanteesta, jos tuntuu siltä tai sanoa ääneen, jos mieleen tulee hyviä ajatuksia toisista tai itsestäni.
  Myös pitäisi rentoutua enemmän ja lopettaa turha elämän pohdiskelu siitä miten pitäisi elää ja olla.
  Haluan näyttää läheisilleni paljonko niistä välitän. Nämä lupaukset on kaikki vain itsestä kiinni ja tekisi hyvää minulle, joten niissä haluaisin onnistua. ❤️

 34. Lupaan nauttia elämästä ja pienistäkin ilon aiheista vähintäänkin yhtä paljon kuin tähänkin asti, lupaan panostaa lähimmäisiin ja olla läsnä taas hitusen verran enemmän kuin viime vuonna, lupaan VÄHEMMÄN PUHELIMEN KÄYTTÖÄ!

 35. Lupaan lisätä liikunnan määrää arkeeni kaikesta aikatauluttamisesta huolimatta, koska tiedän että se auttaa minua jaksamaan ja nauttimaan enemmän elämästä tuomalla hyvää oloa. Lupaan myös olla itsekkäämpi ja ajatella enemmän itseäni ainaisen muiden ajattelemisen sijaan. Sekä lupaan olla kiroilematta lasteni kuullen.

 36. Tänä vuonna opin sietämään omaa kroppaani sellaisena kun se on, tulevana vuonna lupaan oppia jopa rakastamaan sitä. Ja lupaan juoda enemmän vettä!

 37. Enemmän liikuntaa, vähemmän alkoholia ja muuta roskaa, tupakoimattomuus pysyy ja keskittyä mielen hyvinvointiin:)

 38. Lupaan pitää itsestäni parempaa huolta, vähemmän töitä, enemmän liikuntaa ja vapaa-aikaa perheen kanssa.

 39. Lupaan kuunnella itseäni enemmän ja tehdä vain asioita jotka oikeasti tuottavat iloa. Olla paremmin läsnä ja pysähtyä.

 40. Lupaan tulla ajoissa – aina! Myöhästyn paljon ja haluan muuttaa sitä. Yleensä en tee uuden vuoden lupauksia muttä tämä on asia mitä ärsyttää monia, myös minua, niin nyt on muutoksen aikaa.

 41. Lupaan pitää itsestäni parempaa huolta. Nukkua tarpeeksi, syödä terveellisesti ja harrastaa liikuntaa. Lupaan myös viettää enemmän aikaa lasten kanssa.

 42. Lupaan pitää itsestäni ja terveydestäni huolta sekä panostaa läheisiin ihmissuhteisiini. Lupaan liikkua säännöllisesti ja juoda vettä riittävästi. Lupaan lukea enemmän kirjoja kuin tänä vuonna. Lupaan seurata tarkemmin rahankäyttöäni ja laittaa vähän säästöön pahan päivän varalle. <3

 43. Tulevalle vuodelle minulla on yksi lupaus. Panostaa 110% omaan hyvinvointiin sekä terveyteen! Olen sen ansainnut! Onnea vuodelle 2018

 44. Yritän olla tuomatta töitä kotiin. Elän ja iloitsen hetkestä. Matkustan. Nautin ihanasta parisuhteestani. Tapaan ystäviäni mahdollisimman paljon. Olen onnellinen.

 45. Ensi vuonna en lupaa mitään muuta kuin että olen armollisempi itselleni. Koko tämän vuoden olen paahtanut tukka putkella, mutta nyt annan aikaa itselle. Hengitän, ja nautin kirjaimellisesti hetkestä. Lupaan myös kokeilla uusia ruokalajeja ja nähdä enemmän ystäviä. 🙂

 46. Yleensä en ole tehnyt uudenvuodenlupauksia ja mietin tarkkaan teenkö nytkään. Kuitenkin haluan olla itselleni enemmän armollisempi, en syytä itseäni jos teen ns. vääriä valintoja ruoan suhteen, pieni herkuttelu tai oikaisu ruoan valmistuksessa on joskus ihan ookoo. Yritän myös rakastaa itseäni hieman enemmän, en välitä niistä vatsamakkaroista tms. meillä naisilla saa kuitenkin olla muotoja, kurveja. Haluan myös olla enemmän läsnä tässä hetkessä ja nyt, enkä murehtia tulevaa, tätä on tullut nimittäin syksyn aikana tehtyä enemmänkin kuin tarpeeksi. Eiköhän tässä olisi jo ihan riittämiin aineksia ensi vuodelle.

 47. Lupaan olla armollisempi itseäni kohtaan. Jos on 4lasta, jokainen harrastaa kilpatasolla niin ja kaiken lisäksi eronnut. Valitettavasti lasten isä ei ole läsnä niin arjessa kuin pyhinä. Niin tarviiko minun käydä salilla 5krt viikossa ja potea huonoa omaatuntoa?

 48. Lupaan, että en sovi liikaa menoja joka viikolle ja että viikonloput ei ole jo sovittua menoa parin kk päähän. 🙂

 49. Lupaan rakastaa itseäni huolimatta siitä, mokaanko tai teenkö jotain typerää. En rankaise itseäni, vaan opin.

 50. Lupaan löytää liikunnan ilon, ja jos siinä en onnistu niin yritän uudestaan, tuomitsematta itseäni. Lupaan itselleni valmistua AMK:sta ja nauttia livemusiikista enemmän kuin tänä vuonna!

 51. Olen aiempina vuosina aina luvannut jotain. Luvannut kuntoilla enemmän,syödä terveellisemmin tai pudottaa painoa. Vuosi 2018 erottukoon joukosta sillä, että en aio luvata mitään. Teen parhaani kaikessa mitä vuosi tuo vastaan,se riittäköön ❤

 52. Aktiivisempi tässä oikeassa elämässä, esimerkiksi kännykän räpläys vie päivästä liikaa aikaa pois, sitä voisin vähentää ja ajan käyttää johonkin oikeaan tekemiseen 🙂 toki pieni some-aika on päivässä edelleen pidettävä 😉

 53. Lupaan olla armollisempi itselleni ja opetella pitämään itsestäni parempaa huolta. Aion pyrkiä syömään terveellisemmin ja liikkumaan enemmän.
  Lupaan olla murehtimatta asioita joihin en voi vaikuttaa.
  Lupaan olla läheisilleni enemmän läsnä ja osoittaa rakkauttani heille eri tavoin.
  Lupaan että joka ilta kirjoitan ylös yhden asian, josta olen ollut kiitollinen juuri sinä päivänä.

 54. Tämä vuosi on ollut tosi rankka ihan vaan yksinkertaisesti hektisen arjen vuoksi. Ensi vuonna lupaan olla armollisempi itselleni, jolloin myös stressi vähenee ja oma hyvinvointi paranee. Ensi vuonna lupaan nauttia enemmän pienistäkin hetkistä <3

 55. Lupaan huolehtia itsestäni myös kiireen keskellä. Vaikka joskus kaikki muu ja muut ihmiset tuntuvat tärkeämmiltä, en voi tehdä kaikkeani jos en muista arvostaa itseäni.

 56. Lupaan olla lempeämpi itselleni sekä muille. Loppujen lopuksi kaikki ovat kuitenkin ihmisiä, samalla viivalla, eikä ankaruus itseä kohtaan vie pitkälle.

 57. Kiitos kaikille vastauksista! Arvoin lahjakortit ja voittajille ilmoitetaan asiasta sähköpostitse. Ihanaa uutta vuotta kaikille! -Jenni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − fifteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.