LA in one day

Myönnän, että Los Angelesin kahlaaminen yhdessä päivässä on mission impossible. Se on jopa itsensä kiduttamista ottaen huomioon, että tässä kaupungissa voisi helposti kuluttaa viikkoja ilman pitkästymistä.

Aika on kuitenkin elämässä rajallista ja osa tapahtumista on toisinaan koettava pikakelauksella. Se oli Los Angelesin kohtalo tällä kertaa.

Venice Beach, tuo tarunhohtoinen surffareiden ja skeittareiden rantakaistale täyttyi ihmisten lisäksi vahvasta marihuanan tuoksusta. Milloin imelä haju leimahti Bob Marley look-a-likesta, milloin nuhjuisesta jointti-myymälästä. Kalifornia laillisti kannabiksen viihdekäytön viime vuonna, ja arvatenkin sitä kuluu tässä viihteellä marinoidussa kaupungissa paljon.

Beverly Hills 90210

Sitten toinen ääripää, Brendan ja Brandonin huudit. Moni muistaa tämän postinumeron yhtä tarkkaan kuin Pikkukakkosen postin.

Täällä aamun lehdet heitetään suoraan ovelle. Ennen maahan iskeytymistä lehden noukkii silkinpehmeä kultainen noutaja tai Versacen pyjamaan kietoutunut rasvaprosentiton joogi.

Terveellisyyteen ja prosessoimattomaan ruokaan seonneessa kaupungissa minäkin sekosin. Tilasin aamupalalla marjoja sekä tuorepuristetun inkivääri-porkkana -mehun. Mehulla oli hintaa 16 dollaria. Marjakasan hintaa en enää järkytykseltäni kysynyt.

Silti ja ehkä juuri siitä syystä: BIG LOVE FOR LA!

Miss Harry Chardonnay 2016
Chardonnay, Autsralia

Tähän toki sopisi joku kalifornialainen viini. Se olisi ilmiselvää. Valitsen tähän kuitenkin kesäisen raikkaan valkkarin, joka on eloisa, hedelmäinen ja vähän paahteinen. Kaikkea mitä itse koin LA:n paahteisen auringon alla.
Viini: www.viinikellari.com

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.