Korkki auki!

Tekstin lopussa alekoodi ja lahjakorttiarvonta

Pullo pöytään ja korkki auki! Eikä tule jäämään yhteen. Tänään läträän niin paljon kuin huvittaa. Siihen on kolme syytä.

 1. Olen saanut käsiini tavaraa, josta kaikki puhuvat.
 2. On viikonloppu.
 3. Minä todella tarvitsen tätä!

Annas kun hieman alustan. 

Työssäkäyvä ihminen ei palaudu arjessa riittävästi. Tutkimusten mukaan aivot ovat jatkuvassa hälytystilassa. Keho ei saa levähtää kun ärsykkeitä pomppii verkkokalvoille enemmän kuin sieniä sateella. Huomiota vaaditaan jatkuvasti. Yleensä vaatija on pienin tyyppi huoneessa: Puhelin. Se suoltaa sinistä valoa, joka vaikuttaa unen laatuun.

Seuraa kasa huonoja öitä. Elämästä tulee pikkuhiljaa selviytymistä… Kuulostaako tutulta?

Pitkä loma palmujen alla olisi ihanaa, mutta todellisuuden takia mahdotonta. Siksi pyrin palautumaan helpoksi havaituilla nikseillä, jotka eivät vie hirveästi aikaa. Nukkumisen ja ulkoilun lisäksi hemmottelen itseäni.

Kuulostaako turhamaiselta? Sitä se ei ole.

Hemmottelu pitää sisällään saunomista, voiteilla läträämistä ja hyvää ruokaa. Vähennän valaistusta ja suljen puhelimen. Otan hetken aikaa tärkeimmälle. Itselleni. Oma hyvinvointi heijastuu kaikkeen. Siksi sitä on vaalittava. Sen puolesta voi toisinaan olla myös itsekäs.

Siksi avaan nyt korkin. Useita!

Olen nimittäin saanut käsiini kasan australialaisen Edible Beautyn tuotteita. Nyt puhutaan todella luonnollisesta kamasta. Tuotteisiin ei nimittäin laiteta mitään syötäväksi kelpaamatonta. Kuulostaa hyvältä maailmassa, jossa ihminen altistuu yhden päivän aikana sadoille kemikaaleille. 

Sytytän kynttilät. Ensin puhdistan kasvoni. Sitten mielen. Miksi en tee tätä useammin?

Kokosin alle omat suosikkini sarjan tuotteista!

Bloom of Youth Infusion

Olen koukussa kasvonaamioihin. Tämä naamio lupaa valaista ja pullistaa ihoa. Se sisältää muun muassa bambua ja hyaluronihappoa. Parinkymmenen minuutin käytön jälkeen huomaan, että naamio on kuivunut janoisiin kasvoihini. Ihoni on ravittu. Pullistavaa vaikutusta en huomaa, mutta maski kosteuttaa täydellisesti.

Coco Bliss Intensive Repair Balm

Käytän tätä tuhtia yövoidetta kasvonaamiona. Levitän sitä paksun kerroksen ja annan vaikuttaa noin 15 minuuttia. Sen jälkeen pyyhin ylimääräisen rasvan kasvoiltani ja jätän loput vaikuttamaan koko yön ajaksi. Tuote sisältää paljon vitamiineja, kuten punoitusta ja ärsytystä vähentävää B-vitamiinia. Aamulla ihon väri näyttää tasaisemmalta.

Luminous Angel Drops Illuminating Serum

Now we´re talking! Tiedätkö sen saunan raikkaan hehkun? Sellaisen hieman kostean hipiän, joka ei kuitenkaan näytä hikiseltä? Olen elämäni aikana tutustunut jos jonkinlaisiin hehkua tuoviin aineisiin, mutta tämä tuote tuo kasvoille juuri oikeanlaisen ”glown”. Sekoitan tätä meikkivoiteeseen tai taputtelen sitä poskipäille vasta meikkivoiteen ja poskipunan levittämisen jälkeen. 

No. 2 Citrus Rhapsody Toner Mist

Inhoan puuteria, koska pahimmassa tapauksessa iho näyttää sen jälkeen liian meikatulta. Siksi käytän kasvosuihkeita meikkivoiteen päällä. Tämä sitruunantuoksuinen suihke poistaa iholle päivän aikana kertynyttä öljyä! Se vie rasvaisuuden, ja saa ihon näyttämään hehkuvalta.

Sleeping Beauty Purifying Mousse

Tätä käytän kun minusta tuntuu, että kasvoni kaipaavat puhdistumista. Voiteen vaaleanpunainen väri tulee australialaisesta savesta, joka puhdistaa ihoa. Minua on aina pelottanut käyttää puhdistavia naamioita, koska yleensä ne kuivattavat ihoa. Tämä ei sitä tee vaan antaa iholle kivan kirkkauden.

Gold Rush Eye Balm

Kullat ja timantit eivät ole koskaan hurmanneet minua. Tämä tuote sisältää oikeaa kultaa, mutta se on sivuseikka. Minä ihastuin voiteeseen, koska se poistaa tehokkaasti turvotusta. Silmäni ovat nimittäin aamulla aina turvonneet! Säilytän tätä jääkaapissa.

No. 3 Exotic Goddess Ageless Serum

Iän myötä olen ottanut seerumit osaksi ihonhoitoani. Tässä seerumissa on paljon ikääntymisen kannalta tärkeitä antioksidantteja. Se sisältää myös luonnollisen UV-suojan! Se on plussaa, koska aurinko on yksi ihoa eniten vanhentavista tekijöistä. 

Soothe Me Balm

Olen pitkään käyttänyt ihon kuiviin ja koppuraisiin kohtiin Elizabeth Ardenin 8 hour Cream -voidetta, mutta nyt taisin löytää kilpailijan. Olen levittänyt voidetta nyt viikon ajan käsivarsillani oleviin kuiviin läikkiin positiivisin tuloksin. Voidetta voi käyttää myös paleltumiin, mustelmiin, pieniin palovammoihin, ihotulehduksiin ja hiertymiin. Niin sanottu koko perheen pelastajavoide!

No. 4 Vanilla Silk Hydrating Lotion

Tämä voide sisältää luonnollisen aurinkosuojan. Plussaa se saa myös taivaallisen sitruksisesta tuoksusta! Voide sisältää minulla ennestään tuntematonta Roselle-uutetta, jota kutsutaan ”botox-kasviksi”. Jos botoxia voi saada ilman pistoksia, I´m in!

Summa summarum:

Lähtökohtaisesti olen ihminen, joka ajattelee tuotteen kalleuden korreloivan sen tehokkuuteen. Tässä tapauksessa syön sanani. Sarja on aika edullinen, mutta todella tehokas. Plussaa myös täydellisistä pakkauksista. Näitä ei tarvitse piilotella kaappeihin!

Kuvat: Laura Kotila

Yhteistyössä: Naturelle

Koodilla JENNI10 saat -10% Edible Beaytyn tuotteista. Koodi on voimassa 31.10.2018 asti.

Mistä tuotteesta kiinnostuit? Mitä haluaisit testata? Vastaa tähän alle niin arvon kaikkien vastanneiden kesken kolme 50 euron lahjakorttia Naturelleen! 

EDIT: Arvonta on nyt suoritettu ja voittajille ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille kommenteista. Olette ihania!

You may also like

29 comments

 1. Bloom of Youth Infusion

  En ole koskaan käyttänyt kasvonaamiota, sillä en ole osannut valita hyvää! Minulle on tärkeä saada vinkkejä hyvistä tuotteista

 2. Kosmetiikka ilman kemikaaleja kiinnostaa ja tätä sarjaa en ole vielä päässyt kokeilemaan. Kemikaalikuorma on todella suuri nykyään ja pyrin itse löytämään niitä luonnollisempia vaihtoehtoja myös kosmetiikasta. Kiva siis kun otit nämä kokeiluun itsekin. Tuo puhdistava naamio ja vanilla silk hydrating lotion kiinnostavat erityisesti. Ihanaa syksyn jatkoa Jenni! 🙂

 3. Haluaisin ehdottomasti teststa kasvosuihketta! Mulla on nimittäin tuo sama, että en tykkää puutereista, mutta toisaalta tuntuu, ettei meikki kestä koko päivää ilman kiinnittämistä sillä. Käytän aina kiinkityssuihketta, mutta mikään kokeilemistani ei ole pystynyt korvaamaan puuteria, joten josko tämä olisi se voittajasuihke! 🙂 Kiitos hyvästä vinkistä!

 4. Ai mikä tunnelma kuvissa! Kaunista kaikin puolin <3 testiin menisi ehdottomasti angel dropsit sekä toner mist.

 5. Yövoide ehdottomasti!Ja kasvosuihkr! Tällä hetkellä ei mitään yövoidetta käytössä, olis varmaan jo aika alkaa käyttämään

 6. Kaikki kiinnostaisi, mutta jos yksi täytyy valita, niin kasvonaamiot. Kiinnostava sarja, täytyy ehkä kokeilla.

 7. Gold Rush Eye Balmia haluaisin testata! Kaikki esitellyt tuotteet kyllä kuulostivat ihan mahtavilta. Olen jo pidemmän aikaa kuolannut näiden tuotteiden perään… Nam!

 8. Haluaisin kokeilla Luminous Angel Drops Illuminating Serumia, koska kolmea muuta sarjan tuotetta olen jo testannut ja todennut toimiviksi! Voi olla, että No. 2 Citrus Rhapsody Toner Mist tulee muutenkin lähiaikoina testatuksi kun entinen kasvosuihke loppuu 🙂

  Erityisesti miellyin sarjan putsariin (paras tuoksu) ja Soothe me balmiin. Suosittelen muillekin ongelmaihoisille. Akne ei tykännyt Soothe me balmista eli iho rauhoittui todella paljon ja suorastaan katosi, kun käytin tuotetta yövoiteen asemasta!

 9. Melkein jokainen tuote vaikuttaa hyvältä, mutta Coco bliss intensive repair balm sopisi minulle
  Kiitos mukavasta ja virkistävän erilaisesta blogista! En ole blogien suurkuluttaja, mutta sinun julkaisuista tykkään. Mukavaa syksyä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three + 20 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.