Kaikki lähtee ihonhoidosta

Kaupallinen yhteistyö Herbinan kanssa

Olen tehnyt elämässäni virheitä. Huomattavimmat niistä liittyvät meikkaamiseen ja ihonhoitoon. Teininä kärvensin ihoani auringossa ja luulin, että kasvovoide aiheuttaa finnejä. Inhosin tummia silmänalusiani, joten pyrin peittämään niiden sinertävyyttä paksulla puuterikerroksella.

Sitten Raahen Prismassa alettiin myydä Cosmopolitania. Opin, että puuteria ei ole kehitetty peittämiseen. Sitä varten on ihan oma tuote nimeltään peitevoide. Samaisesta lehdestä opin myös mantran, jota noudatan edelleen: Kaikki lähtee ihonhoidosta. Tämä tarkoittaa sitä, että paraskaan meikki ei näytä hyvältä huonosti hoidetulla iholla.

Otin käyttöön kolme kovaa koota: Kosteutus, kosteutus ja KOSTEUTUS.

Cosmopolitan oli hyvä kumppani matkalla aikuisuuteen, mutta paraskaan kumppani ei voi estää tekemästä tyhmyyksiä. Siksi ajauduin jossain vaiheessa seuraamaan trendejä ja nypin kulmakarvani ohuiksi viivoiksi. Ostin myös nuden huulipunan, koska muutkin ostivat. Tuon ajan valokuvissa näytän huulettomalta miimikolta ilman baskeria.

Olen seurannut suurella innostuksella vallitsevia ihonhoito – ja meikkitrendejä. Edelleen kaikki lähtee ihonhoidosta. Nyt panostetaan täsmätuotteisiin kuten seerumeihin ja suihkeisiin. Ihoa pyritään kosteuttamaan monella eri tasolla. Nyt iho saa hehkua! Myös meikkaamisessa luotetaan ihon luonnolliseen kauneuteen. Puuterin olen unohtanut jo aikoja sitten.

Herbinan uusi ihonhoitolinja on täydellinen esimerkki monitasoisesta kosteutuksesta. Sarjaan kuuluu seerumi, silmänympärysvoide ja kasvosuihke. Olen testannut uutta sarjaa noin kuukauden ja ihastunut kurkku-uutetta, xylitolia ja hyalyronihappoa sisältävien tuotteiden kosteuttavaan vaikutukseen. Sivelen seerumia myös dekolteelle, joka usein jää ihonhoidossa huomioimatta.

Erityisen ihastunut olen kasvosuihkeeseen. Rehellisyyden nimissä mainittakoon, että juuri sille kurtistin ensin kulmiani. Tuote on kuitenkin täydellinen kosteuttaja, jota kannan mukanani päivittäin. Suihkin sitä kasvoille aina kun kuiva huoneilma alkaa kiristää. Suihke antaa iholle kuulauden ja terveen kiillon.

Olen sujauttanut yhden kasvosuihkeen myös jääkaappiin. Se herättää uniset kasvot täydellisesti heti aamusta!

Kuvat: Vilma Töyräs

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.