Jos et vielä tiedä mitä naisellesi hankkisit…

Kaupallinen yhteistyö: KICKS

Välillä säälin miehiä. Me naiset kun satumme olemaan aika tuuliviirejä halujemme suhteen. Saatamme toivoa jumppapalloa joululahjaksi, mutta suuttua jos sen saamme. Latelemme salaperäisiä joululahjatoiveita jo kesäkuussa ajatellen, että mies rekisteröi vihjeet  -ja muistaa ne vielä jouluna! Todellisuudessa kryptiset viestit ovat parhaimmallekin hakkerille hepreaa!  Odotamme lahjaa, joka on ”niin meitä”, mutta samalla jotain todella yllättävää.

Helppo homma? Niinpä. 

Olen monessa suhteessa keskivertonainen. Pituuskasvussakin olen jämähtänyt keskivertosuomalaisen käyrälle. Synnytin myös lapseni iässä, jossa suurin osa suomalaisista synnyttää esikoisensa. Siksi uskallan väittää, että tiedän aika tarkkaan, millaisiin joululahjoihin suurin osa naisista on erittäin tyytyväinen. Meitä on vaikea miellyttää, mutta onnistumiset muistamme kuin elefantti: ikuisesti!

Jos vielä mietit joululahjaa rakkaallesi, suosittelen ottamaan nämä minun valintani vakavasti. Naiset, jos joulupaketista löytyy jotain muuta, löydät kaikki tuotteet myös myöhemmin täältä.

GLAMGLOW huulikuorinta pelastaa rohtuneet huulet. Huulimeikki näyttää paljon tasaisemmalta kuorinnan jälkeen.
TROMBORG kasvoöljy ja ORIGINS vartalovoide (jossa muuten aivan ihana inkiväärin tuoksu)
ORIGINS käsivoide. En voisi elää ilman käsivoiteita!
TROMBORG multi vitamin facial mask, täydellinen talven kuivattamalle iholle!
Uusi lempparini Dolce by DOLCE&GABBANA. Valitsen aina raikkaan ja kevyen tuoksun.

STARSKIN pitsinen naamio silmänympärysiholle. Love it!
Elizabeth Ardenin Eight hour cream on aina mukanani! Joululahjapakkauksesta löytyy myös käsivoide ja ihoöljy.

Tarpeeksi suuri meikkilaukku on käytännöllinen lahja! Matkoilla siihen mahtuu niin meikit kuin puhdistusaineetkin. Tämä KICKS:in laukku on täydellinen.

Vinkkinä vielä, että KICK -verkkokaupan valikoima on paljon laajempi kuin myymälöissä. Sieltä löytyy muun muassa Bobbie Brown, Giorgio Armani makeup, Helen Rubistein, La Mer – ja paljon muita!

Jouluiloa lahjaostoksille!

You may also like

2 comments

  1. Moikka! Sulla on viimeisimmässä postauksessasi aivan ihana tuo jouluteemainen asu!(jumpsuit?) saako kysellä mistä sellaisia saa

    1. Kiitos, tämä on mun uusi lemppari! Ostin sen Cubus -myymälästä Forumista. Näin niitä kyllä muuallakin:) Ihanaa joulua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.