I salute you!

Olen kaivannut kirjoittamista ja valokuvaamista niin pitkään kuin muistan. Siksi perustin tämän blogin. Kiitos, että avasit sen.

Minä olen Jenni Alexandrova. Olen äiti, joka pyrkii elämässään maksimaaliseen nautintoon ilman huonoa omaatuntoa. Siksi käyn usein syömässä muiden tekemää hyvää ruokaa, tutkin viiniuutuuksia ja stalkkaan taidetta sen kaikissa eri muodoissaan. Olen ammatiltani radiojuontaja ja minulla on oma ohjelma Radio Aallon iltapäivässä. Toisinaan teen myös telkkaria. Olet ehkä nähnyt minut Kummallisissa kammoissa, Pomo piilossa -ohjelmassa, Kuninkaallisissa häissä tai Voice of Finlandissa juontajan ominaisuudessa.


Uskon, että pääset pian jyvälle minusta. Tulen avautumaan, provosoitumaan, vetistelemään, fiilistelemään ja aivan varmasti suosittelemaan sinulle hyviä viinejä. Tulen esittelemään sinulle paikkoja, jotka ovat tehneet minuun vaikutuksen -ja joiden uskon tekevän vaikutuksen myös sinuun.

Kiitos, että haluat hypätä tutkimaan maailmaa likinäköisten silmieni kautta.

Enjoy!

Kungfu Girl Riesling

Yhdysvallat

Tämä viini oli trenditietoisten valinta jo vuosia sitten. Koska minä en kulje trendien aallon harjalla vaan kömmin aallolle muiden jo surffatessa eri merillä, valitsen tämän viinin starttaamaan blogini. Viini on kevyt, helppo ja varma valinta vieraille. Se ei vaadi mitään hilavitkuttimia seurakseen vaan toimii itsenäisesti. Pirteä ja hapokas -kuten minäkin.

You may also like

4 comments

 1. Mä niin arvostan, että aloitit Kungfu Girlillä!!! Wohoo! Tämä wine conoisseur ei tiedä viineistä mitään, paitsi että Kungfu girl on hyvää♥️
  Onnea blogille, tästä tulee mahtavaa!

 2. Ihanaa, ihanaa sinun blogi .
  Pitkään aikaan en ole jaksanut lukea/kiinnostua uusista blogeista tai blogeista ylipäätään, mutta nyt… Jee, odotan tältä niin paljon, koska tiedän, että tästä tulee mieletön ja antaa hyviä vinkkejä niin matkustamiseen, ruoka- ja juomanautintoihin, sekä ehkä pukeutumiseenkin (pieni toive, ehkä ).
  Tämä sivu merkataan just nyt padin suosikkeihin.

  Hurjasti onnea blogillesi sekä uusiin tuuliin Radio Aallolle.

  Ihanaa, lämmintä ja nautinnollista syksyn aikaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 − 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.