Gods own junkyard – London

Taksikuski tuskailee. Hän ei ole varma, mihin meidät pitäisi jättää. Kartta näyttää, että olemme oikeassa paikassa, mutta fiilis on kaikkea muuta. Pieni kuja, rautaportti, hiljaisuus… Voiko se todella olla täällä?

Gods own junkyard sijaitsee hevonkuusessa. Se on sijoitettu mutkien taakse, pienien kujien syvyyksiin. Silti paikasta ei voi erehtyä. Useat muotilehdet Voguesta lähtien ovat löytäneet mestan erityisyyden.

Painelen suoraan jynkyardin sisuksiin ja aloitan kameralla räiskimisen. Vesi kielellä painelen nurkasta toiseen. Räps, räps, räps! Kamera laulaa! Inspiraatiota tänne on tultu hakemaan, mutta helkkari, inspiraatio löysi minut!

Sitten olkapäähäni koputetaan…

Englannin versio Jorma Uotisesta on minulle hyvin vihainen. Mustaan kaapuun ja suureen mustaan kaulakoruun sonnustautunut mies esittelee itsensä paikan kuraattoriksi. Nyt hän tivaa minulta kuvauslupaa, koska paikassa ei saa kuvata ammattilaisvehkeillä vaan AINOASTAAN PUHELIMELLA!

Ihmettelen käytäntöä mielessäni. Nykyiset puhelimet tuottavat aika pitkälti järkkäritasoista kamaa, joten mitä väliä! Uotinen on sen verran kyrpiintynyt, että päätän hymyillä ja pyytää moukkamaisuuttani anteeksi.

Jorma ei hellitä. Hän haluaa nähdä blogini. Avaan sivut puhelimeltani… www.jennialexandrova.com. Uotinen nappaa kännykän kädestäni ja selailee blogia. Pitkän hiljaisuuden jälkeen havaitsen pienen hymyn. Hän nostaa sormensa kohti kattoa ja lausuu taikasanat: ”Saat yhden tunnin aikaa. Ei enempää!”

Seuraavan tunnin ajan suljin laulaa hoosiannaa!

PS: Taidegallerin syvyyksistä löytyy kahvila, jossa tarjoillaan maailman parasta porkkanakakkua!

Le Fonti Rosato 2015

Toscana, Italia
Merlot, Sangiovese

Aivan ihana rosé-viini! Raikkaasta maustaan huolimatta tässä on asennetta – kuten junkyardissakin! Maussa pieni hyppysellinen mansikkaa, tuoksussa ennen kaikkea yrttisyyttä. Sataprosenttisesti orgaaninen viini!
www.viinikellari.com

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.