Entä jos maailmassa olisi vain yksi mies?

Nyt se on julkista. Olen mukana Bachelor Suomi -ohjelman teossa. Juonnan Tilinteko -ohjelmaa, jossa tippuneet naiset saavat puhua suunsa puhtaaksi.

Saa nähdä, täytyykö suita pestä saippualla?

Viimeisen kuukauden ajan olen lukenut ohjelmaan osallistuvista naisista kaiken käsillä olevan materiaalin. Olen katsonut jaksoja, olen nähnyt kulissien takaisia käänteitä, ja joutunut pohtimaan käänteiden motiiveja.

Elämänsä rakkautta lähtee etsimään 18 naista. Näyttämönä toimii Etelä-Afrikka uskomattomine maisemineen ja treffi-paikkoineen. Vastassa rakkauden nälkäisiä naisia on vain yksi mies, Bachelor. Kaikkia heitä yhdistää toivo onnellisesta lopusta.  

18 unelmaa ja vain yksi unelman toteuttaja. Huonollakin matikkapäällä tajuaa, että tuohon summaan mahtuu monta särkynyttä haavetta.

Miten itse toimisit, jos maailmassa olisi vain yksi mies? Näille naisille Etelä-Afrikka ja heille osoitettu asuinpaikka on ohjelman kuvausten ajan koko maailma. Tuon maailman portinvartijana toimii yksi ihminen. Häntä varten naiset ovat lentäneet toiselle puolelle maapalloa. Tässä maailmassa Bachelor on ainoa mies.

Yhden miehen huomiosta kilpaileminen on absurdia! Jokainen odottaa treffejä Bachelorin kanssa, koska ainoastaan treffit ovat mahdollisuus oman persoonan esittelemiselle ja kemian tunnustelemiselle. Entä jos tunteita syntyy? Miten silloin voi elää saman katon alla 17 muun ihastuneen naisen kanssa?

Jännä nähdä.

Entä jos on tottunut saamaan baarissa kaiken huomion, mutta nyt joutuu taistelemaan 17 muun naisen kanssa yhden miehen huomiosta? Mitä silloin on valmis tekemään? Pelaamaan pelejä? Onko ihminen valmis hautaamaan moraalinsa palkinnon saavuttamisen tähden?

Voiko rakkaudesta edes kilpailla?

Lopullinen kysymys kuitenkin kuuluu: Mitä silloin tehdään kun pelit on pelattu? Kun kaikki muut on lähetetty kotiin? Jäljellä on vain yksi nainen ja yksi mies. Mahdollisuutena elämän kestävä rakkaus. Kestävätkö tunteet vielä kun kamerat ovat sammuneet?

Paljon kysymyksiä, joihin saadaan vastauksia ohjelman edetessä…

Bachelor-suomi alkaa Liv- kanavalla 13.3 kello 21:00, juontamani Tilinteko tulee heti ohjelman perään kello 22:00.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + eleven =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.