Ensimmäinen vlogi!

Kädet hieman tärisevät. Ääni värisee. Istun keittiön pöydän äärellä ja tuijotan tietokonetta poikani kanssa. Hän neuvoo. Minä kuuntelen. Olen juuri julkaisemassa ensimmäisen YouTube -videon.

Mitä ihmettä olen tekemässä?

Pelottaa ja innostaa. Jännittää ja naurattaa. Idea vlogiin tuli yllättäen kun ystäväni kyseli sen perään. Annoin ajatuksen hautua – pitkään. Sitten päätin kokeilla. Mitä menetän? Ehkä sanon jotain tyhmää? Ehkä minulle nauretaan?

Eli ei mitään uutta!

Tässä se sitten on. Minun elämäni ensimmäinen vlogi. Tekninen toteutus on kuin rekan alle jääneen banaanin pinta. En ole niitä ihmisiä, jotka hiovat tuotoksensa täydellisyyteen ja päästävät sen vasta sitten taivaan tuuliin. Tämä raakile on nyt tässä, ja tulee varmasti kehittymään parempaan suuntaan.

Olisi ihana kuulla mielipiteitänne! Mikä toimii? Mikä ei? Kiinnostaako sinua tekstieni lukemisen lisäksi katsella kun puhun?

Kiitos. Anteeksi.

Ihana fiilis olla taas jonkin uuden äärellä!

You may also like

18 comments

 1. Jee! Hieno vlogijuttu! Lisää ehdottomasti näitä ja nimenomaan sopivan raakileina – sliipattua maailmaa riittää muuallakin! P.S. Aikaperspektiivi toimi myös loistavasti. <3

  1. Hei ihana kuulla! Ja erityisen kiva kuulla, että hieman rosoisempi meininki toimii. Itse olen samoilla linjoilla, mainosfilmit on erikseen ja todellisuus erikseen:) Mutta kyllä mun hieman täytyy tota viedä ammattimatisempaan suuntaan. Kaikki ajallaan 😀

 2. Hei! Täytyy ensin myöntää, etten ole kova blogien lueskelija, mutta törmäsin videoon Instagramin kautta. Hauska idea ja ottaa varmasti tuulta siipiensä alle näiden suoratoistopalveluiden kukoistavana aikakautena. Katsojan näkökulmasta varmaan semmonen selkeä rakenne helpottais seuraamista, eli alkuun vaikka lyhkänen intro mitä videolla puuhastellaan. Suurta plussaa oli, ettei video ollut 15min monologi, eli lyhyempiä pätkiä eri paikoista. Hyvä alku 🙂

  1. Kiitos palautteesta! Itsekin mietin just tuota alun ja lopun tekemistä, mutta en vain vielä osaa 😀 Kyllä tämä tästä pikkuhliljaa!

 3. Tsemppiä jatkoon. Olen huono arvostelemaan vlogia, kun en kauheasti niitä katso kuten en lue myöskään blogeja. Mutta tuosta teknisestä puolesta niin älä moista mieti, sisältö on aina tärkeämpi. Ainoa mikä mua häiritsi tuossa oli se että rajaus meni välillä silmistä poikki, että enempi sitä tilaa sinne suunnalle.

  1. Kiitos palautteesta! Se, että kuva meni silmistä poikki, oli just sitä mun osaamattomuutta 😀 Kuvasin pystyyn kun olis pitänyt kuvata vaakaan:) Enskerralla paremmin!

 4. Hei. Aivan mahtavan hyvä blogi! Lisää kiitos. Aito, rento ja söpö. Ihana tunnelma. Tykkäsin paljon❤

 5. Hei ehdottomasti jatkat näitä, ihana video. Oot kyllä mun girlcrush!
  Meikistä olisi mukava saada jotain tutoriaalia, koska näytät aina niin freshiltä. Mitä punaa laitoit huulin videolla?

  1. Ihana olla sulle girlcrush! Lupaan tehdä tutoriaalin jossain vaiheessa. Huulipuna oli MAC Chatterox Amphfied -sävy.

 6. Sun blogi on ihana! Samoin toi video, jatka ehdottomasti 🙂 Mua kans kiinnostaa sun meikit, näytät aina niin hyvältä!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.