1. Toivepostaus: Näistä meikeistä en luovu

Ihmisen on hyvä olla toisinaan jännän äärellä. Tähän saakka olen päättänyt mielivaltaisesti blogini sisällöstä. Kirjoittanut milloin mistäkin. Onnekseni aiheet ovat miellyttäneet suurinta osaa teistä. Osa ei ole suostunut purematta nielemään ajatuksiani. Kiitos myös siitä. Olette nimittäin sen verran älykästä sakkia, että perustelunne ovat saaneet minut hiomaan omiani.

Ainakin sillointällöin.

Nyt olen kuitenkin sen kuuluisan jännän äärellä. Kysyin nimittäin Instagramissa, mistä asioista haluaisitte minun kirjoittavan. Mullistava ajatus, I know. Sain hirmuisen määrän mahtavia ideoita. Suurin osa niistä käsitteli kauneutta, sisustusta ja arkielämää.

Otan haasteen vastaan!

Tässä toivepostaus numero 1. Esittelen arkimeikkini kulmakivet, tuotteet, jotka ovat osoittautuneet pettämättömiksi kumppaneiksi. 

Rakastan luonnollista ja kuulasta meikkiä. Sen takia en käytä puuteria. Olen aina myös inhonnut ripsiväriä, joten sitäkään en käytä. Puolisen vuotta sitten hankin itselleni ripsienpidennykset, joista en aio luopua. Teidän, ne ovat jo osin menneen talven lumia.

Mutta niinhän minäkin olen.

Chanel Vitalumière Aqua (sävy 20)

Meikkivoide on tärkein meikkini. Jos minulla on niin sanotusti aikaa yhteen, valitsen meikkivoiteen. Ihossani on nimittäin auringon aiheuttamia maksaläiskiä, jotka haluan piilottaa.

Kymmeniä ja taas kymmeniä meikkivoiteita testanneena olen (ehkä) löytänyt lopullisen kumppanini. Tämän tuotteen löysin kun juonsin The Voice of Finlandissa. Sen esitteli minulle Suomen paras meikkaaja Laura Rantaniemi.

Meikkivoide on juuri sopivan peittävä ja kosteuttava. Peittävyydestään huolimatta ihoni näyttää usein siltä kuin siihen ei olisi laitettu meikkivoidetta lainkaan.

Jos Blasco -valoväri

Silmänaluseni ovat luonnostaan aika tummat. Teinivuosina niistä tuli minulle jonkinlainen kompleksi: halusin peittää ne keinolla millä hyvänsä. Tuohon aikaan tarjonta rajoittui paikallisen Prisman ja äidin meikkipussin välille. Kumpikaan ei vakuuttanut. Tuputtelin silmien alle ison kasan äidiltä löytynyttä puuteria…

Damn, I was dumbass!

Myöhemmin löysin Joe Blascon peitevoiteen, joka sisältää todella suuren määrän väripigmenttejä. Silmien alle tarkoitetussa voiteessa on oranssi sävy, joten se häivyttää sinisyyttä.

Toisinaan käytän silmieni alla MAC Pro Longwear Concealeria. Se on aivan yhtä peittävä, mutta paljon juoksevampi vaihtoehto kuin Joe Blasco.

Huulet

Rakastan huulikiiltoja, mutta olen valmis maksamaan niistä maltaita vain harvoin. Miksi maksaisin jostain sellaisesta, joka kuluu pois kahdessa minuutissa? Lumenen kiilloissa on käsittämättömän hyvä hinta-laatu –suhde. Tässä yksi suosikkiväreistäni, Punaisen lumo. Tämän kiillon jälkeen huulet näyttävät siltä kuin niitä olisi suudeltu.

Toinen suosikeistani on Lancomen huulivoide, sävy 202. Se on hieman paksumpi kuin huulikiilto, ja säilyy sen vuoksi pidempään. Huulipunia puolestaan käytän harvoin, mutta uusi suosikkini on Other Storiesin huulipuna, sävy Nougat Reverie.

Lumene, kulmakynä

Muistatko sen ajan kun kulmakarvat värjättiin mustemmaksi kuin marraskuinen yö? Oh Lord niitä valokuvia! Voiko ne polttaa?

Pitkällisen etsimisen jälkeen löysin itselleni täydellisen sävyn. Lumenen kulmakynän sävy on juuri niin maantienharmaa kuin hiukseni ennen värjäystä. Toisinaan kesytän kulmakarvani Lumenen muotoiluvahalla.

Poskipuna

Poskipunaa ei ole koskaan liikaa! Olen aina rakastanut terveen näköistä ihoa, ja poskipuna huijaa krapulaisenkin ihon hehkeäksi. Värissä kannattaa olla tarkkana. Olen nimittäin huomannut, että liian oranssi väri voi tehdä meikistä tunkkaisen. Siksi suosin vaaleanpunaiseen taittavia sävyjä. Ehdoton suosikkini on Lumenen Nordic Nude Light Reflecting Blush, sävy Rouge.

Kasvosuihke

Puuterin sijaan kiinnitän meikin kasvosuihkeella. Vaihtelen suihkeita aina kun innostun markkinoille tulleista uusista tuotteista, mutta tällä hetkellä käytössäni on MAC:in  Prep+Prime. Se jättää iholle kosteutetun tunteen.

 

 

Mas du Soleilla Petit Mars 2015

Ranska
Mas du Soleilla

As you know, meikkien lisäksi rakastan viiniä. Usein ennen illan juhlia avaan hyvän viinin ja keskityn kaikessa rauhassa meikkaamiseen. Siinä on jotain terapeuttista kun keskittyy yksityiskohtiin. Yleensä valitsen aina vaalean vaihtoehdon, mutta nyt tuli ihan punkku -fiilis. Tässä ranskattaressa on vivahteita mansikasta ja makeista mausteista.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.